Live Video van Mazijkpop

Tijdens onze show op Mazijkpop is er gefilmd door een aantal fans en dankzij hun support hebben we nu een mooie live video met een aantal song fragmenten.

Beluister Radar Love, Are You Gonna Be My Girl en Alive in onderstaande video.

Interview de Wijkse Courant

De Wijkse Courant is uit met deze week veel aandacht voor Limit. Dank jullie wel! Ook aan alle vrienden en fans die ons supporten! Tot zaterdag 17.00u op Mazijkpop, het belooft prachtig weer te worden.

Limit verder als viertal!

Luister naar de nieuwe fragmenten uit de oefenruimte op Instagram. We werken momenteel hard aan onze setlist met veel nieuwe nummers! We hebben er zin in om in deze samenstelling muziek te blijven maken.

Aan alles wat mooi is komt een eind, zo ook aan de huidige bezetting van Limit by Mass. Thomas en Tim hebben onlangs een weloverwogen keuze gemaakt om met de band te stoppen. We zijn uiteraard verrast en nog altijd bedroefd dat Limit stopt als 6 koppig rockmonster. We bedanken via deze weg nogmaals Thomas en Tim en de families voor al het plezier de afgelopen jaren.

Lekker wat nieuwe nummers erin knallen! Wie kent de riff?

A post shared by Limit by Mass (@limitbymass) on

Kleurrijk Wijk groot succes!

Op zaterdag 3 september sloot Limit by Mass met een knallend optreden het Kleurrijk Wijk festival af op het podium bij de Engel. ‘Smokers Outside the Hospital Doors’ van Editors en ‘Jumping Jack Flash’ van The Rolling Stones werden deze avond voor het eerst live gespeeld! Beide nummers zijn vastgelegd door Sergio Bänffer en tot een live registratie verwerkt. Veel kijk- en luisterplezier!

Limit by Mass, Koningsdag op plein ‘De Neude’ in Utrecht

Na even niks meer van ons te hebben gehoord, stond Limit by Mass tijdens koningsdag ‘gewoon’ weer op de bühne. En niet op de minste plek: plein ‘De Neude’ in Utrecht!

In de aanloop naar koningsdag kwam de band Maatvol met het voorstel om voor de band te openen tijdens koningsdag. Toen ze vertelden dat het optreden op het plein IMG_20160429_140006zou zijn, was Limit By Mass overtuigd. Het is immers een geweldige locatie en tevens één van de drukst bezochte pleinen in Utrecht tijdens Koningsdag!

Dinsdagavond 19.00 uur trapte Limit by Mass af en werd gevolgd door Maatvol en Mooi Weer Op Straat. Het was afwisselend droog met af en toe regen en een koude wind. Veel mensen waren wel in voor een dansje en goede muziek en zo stond het plein binnen no-time vol! Woensdagmiddag om 12.00 uur stond Limit by Mass weer op ‘De Neude’ om op Koningsdag te starten. Gelukkig was het deze middag droog en zonnig! Wat is er mooier dan genieten van live muziek in de volle zon…? Niets dus!! Uit alle straten stroomde het plein vol en stonden er al snel meer dan 1000 mensen op het plein. Zonder jullie was dit nooit zo’n geweldige ervaring geweest. Wij hebben ontzettend genoten en willen iedereen die er was graag bedanken voor deze onvergetelijke dagen!

Bedankt Maatvol voor deze mooie kans!

LBM wint publieksprijs regio voorronde Clash of the Coverbands

Limit by Mass wint Clash voorronde!Limit by Mass heeft afgelopen zaterdag in de Peppel in Zeist de publieksprijs gewonnen tijdens de eerste regio voorronde van the Clash of the Coverbands. Daarmee zijn we door naar de regio finale in maart 2016.

Limit nam het tijdens de voorronde op tegen vier bands. Samen met nLUK, 4US, The Skippies en The Axes streden de bandleden om de winst. 4US werd door de jury verkozen tot winnaar. Het publiek was echter van mening dat Limit by Mass een stem naar de volgende ronde verdiende.

De setlist bestond onder andere uit Little Sister van Queens of the Stone Age, Come On Over van Royal Blood, Everlong van Foo Fighters, Psycho van Muse en I Only Want You van Eagles of Death Metal. “Een nummer dat we al ruim voor de voorronde hadden uitgekozen voor deze avond”, laat zanger Thomas weten. Uiteindelijk valt de keuze ongelukkig samen met de verschrikkelijke gebeurtenis in Parijs tijdens het EODM concert op vrijdag 13 november. Limit speelt het nummer toch om de negatieve lading om te zetten naar een positieve ode aan het plezier in samen muziek beleven.

Limit by Mass laat in maart 2016 (datum nnb), tijdens de regio finale, nogmaals van zich horen in de Peppel in Zeist!

Limit by Mass door naar eerste voorronde Clash of the Coverbands!

Na een lange radiostilte op onze site, zijn we weer druk bezig. Nieuwe liedjes zijn in de maak en optredens worden gezocht. Ook zijn wij geselecteerd om onze kunsten te vertonen voor de voorronde van Clash of the Coverbands!

The Clash of the Cover Bands is al jaren de grootste bandcompetitie van Nederland. En nu dus ook van de Benelux! Per seizoen vinden ruim 80 events plaats (voorrondes, regionale finalerondes en landelijke finalerondes) die worden bezocht door ruim 60.000 bezoekers. Jaarlijks melden zich ruim 1.500 bands aan, waarvan er 300 worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectierondes.

Limit by Mass is er dit jaar ook bij! Onze voorronde zal plaatsvinden op zaterdag 14 november in Pop- & Cultuurpodium De Peppel in Zeist. Tijdens de voorrondes/selectierondes spelen de bands om de 1e plaats bij de vakjury en de 1e plaats bij de publieksstemmen. Dus hoe meer mensen ons komen aanmoedigen, hoe meer kans we hebben om naar de volgende ronde te gaan! We zien jullie heel graag daar!

Eerste videoclip van Limit by Mass een feit!

Met veel genoegen presenteren wij vandaag de eerste echte videoclip van Limit by Mass! Wij bedanken vriend Sergio Bänffer voor het mooie film- en editwerk van onze ‘Uptown Funk’ live registratie in het Dorpshuys in Cothen op 7 maart. Deel deze link met zoveel mogelijk vrienden!

Bevrijdingsfestival bevestigd!

Bevrijdingsfestival logoOp Bevrijdingsdag 2015, dinsdag 5 mei, verzorgt Limit by Mass een avond show op de markt in Wijk bij Duurstede. Vanaf 20:00u gaat het dak eraf op het buitenpodium inclusief een aantal nieuwe nummers! Zet het alvast in je agenda.

Remco Eijssen versterkt Limit by Mass!

Na diverse keren samen te hebben geoefend, en een aantal gastoptredens bij Limt by Mass shows, mogen wij met trots aankondigen dat Remco Eijssen de gelederen van Limit by Mass komt versterken.

Wij kennen Remco als de frontman van de band ‘Colossa’. Hij heeft een brok aan stage-ervaring en heeft met zijn band op diverse podia gestaan. Een rasmuzikant die met zijn ervaring, enthousiasme en geweldige zang- en gitaarspel Limit by Mass een geweldige ‘boost’gaat geven.

Remco heeft als gastartiest al samen met ons op het podium gestaan tijden de ‘Rock en Blues night’ in Cothen op 7 maart 2015. Dit hebben we van beide kanten als een groot succes ervaren en dat heeft er toe geleid dat Limit by Mass vanaf nu uit 6! bandleden bestaat.

namens Limit by Mass: ‘Remco van harte welkom bij de band en we weten zeker dat we een hoop mooie momenten gaan beleven’!

Tot snel allemaal

Groeten, Limit.