LBM wint publieksprijs regio voorronde Clash of the Coverbands

Limit by Mass wint Clash voorronde!Limit by Mass heeft afgelopen zaterdag in de Peppel in Zeist de publieksprijs gewonnen tijdens de eerste regio voorronde van the Clash of the Coverbands. Daarmee zijn we door naar de regio finale in maart 2016.

Limit nam het tijdens de voorronde op tegen vier bands. Samen met nLUK, 4US, The Skippies en The Axes streden de bandleden om de winst. 4US werd door de jury verkozen tot winnaar. Het publiek was echter van mening dat Limit by Mass een stem naar de volgende ronde verdiende.

De setlist bestond onder andere uit Little Sister van Queens of the Stone Age, Come On Over van Royal Blood, Everlong van Foo Fighters, Psycho van Muse en I Only Want You van Eagles of Death Metal. “Een nummer dat we al ruim voor de voorronde hadden uitgekozen voor deze avond”, laat zanger Thomas weten. Uiteindelijk valt de keuze ongelukkig samen met de verschrikkelijke gebeurtenis in Parijs tijdens het EODM concert op vrijdag 13 november. Limit speelt het nummer toch om de negatieve lading om te zetten naar een positieve ode aan het plezier in samen muziek beleven.

Limit by Mass laat in maart 2016 (datum nnb), tijdens de regio finale, nogmaals van zich horen in de Peppel in Zeist!

Nog geen reacties

Comments are closed.