Limit by Mass door naar eerste voorronde Clash of the Coverbands!

Na een lange radiostilte op onze site, zijn we weer druk bezig. Nieuwe liedjes zijn in de maak en optredens worden gezocht. Ook zijn wij geselecteerd om onze kunsten te vertonen voor de voorronde van Clash of the Coverbands!

The Clash of the Cover Bands is al jaren de grootste bandcompetitie van Nederland. En nu dus ook van de Benelux! Per seizoen vinden ruim 80 events plaats (voorrondes, regionale finalerondes en landelijke finalerondes) die worden bezocht door ruim 60.000 bezoekers. Jaarlijks melden zich ruim 1.500 bands aan, waarvan er 300 worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectierondes.

Limit by Mass is er dit jaar ook bij! Onze voorronde zal plaatsvinden op zaterdag 14 november in Pop- & Cultuurpodium De Peppel in Zeist. Tijdens de voorrondes/selectierondes spelen de bands om de 1e plaats bij de vakjury en de 1e plaats bij de publieksstemmen. Dus hoe meer mensen ons komen aanmoedigen, hoe meer kans we hebben om naar de volgende ronde te gaan! We zien jullie heel graag daar!

Nog geen reacties

Comments are closed.