Limit by Mass, Koningsdag op plein ‘De Neude’ in Utrecht

Na even niks meer van ons te hebben gehoord, stond Limit by Mass tijdens koningsdag ‘gewoon’ weer op de bühne. En niet op de minste plek: plein ‘De Neude’ in Utrecht!

In de aanloop naar koningsdag kwam de band Maatvol met het voorstel om voor de band te openen tijdens koningsdag. Toen ze vertelden dat het optreden op het plein IMG_20160429_140006zou zijn, was Limit By Mass overtuigd. Het is immers een geweldige locatie en tevens één van de drukst bezochte pleinen in Utrecht tijdens Koningsdag!

Dinsdagavond 19.00 uur trapte Limit by Mass af en werd gevolgd door Maatvol en Mooi Weer Op Straat. Het was afwisselend droog met af en toe regen en een koude wind. Veel mensen waren wel in voor een dansje en goede muziek en zo stond het plein binnen no-time vol! Woensdagmiddag om 12.00 uur stond Limit by Mass weer op ‘De Neude’ om op Koningsdag te starten. Gelukkig was het deze middag droog en zonnig! Wat is er mooier dan genieten van live muziek in de volle zon…? Niets dus!! Uit alle straten stroomde het plein vol en stonden er al snel meer dan 1000 mensen op het plein. Zonder jullie was dit nooit zo’n geweldige ervaring geweest. Wij hebben ontzettend genoten en willen iedereen die er was graag bedanken voor deze onvergetelijke dagen!

Bedankt Maatvol voor deze mooie kans!

Nog geen reacties

Comments are closed.